Intro 2022

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar,

er is alweer een jaar voorbij.
Door alle toestanden in de wereld rondom corona lijkt het alsof het afgelopen jaar is omgevlogen.

Zoals altijd in het eerste artikel in het nieuwe jaar krijgen jullie een kleine vooruitblik.
Normaal gesproken geeft ik in het kort aan wat jullie kunnen verwachten aan inhoud, maar ik ga het dit jaar iets anders aanpakken.
De grootste verandering voor dit jaar is dat er niet meer elke vrijdag een artikel online komt, maar 1 keer per 2 weken. De onderwerpen blijven wel in grote lijnen hetzelfde.
Dit blog is voor mij een activiteit die ik naast mijn betaalde baan doe en de laatste maanden van het afgelopen jaar waren op mijn werk erg druk. Om inhoudelijk goede content te maken is het vaak nodig om enig onderzoek te doen en dat kost tijd.
Een tweede reden is dat er voldoende artikelen op mijn blog te vinden zijn met info over minimalisme, het gebruik van plastic te reduceren, leven met minder afval e.d.
Het is best mogelijk dat er een artikel online komt over één van deze onderwerpen als ik nieuws stuit wat mogelijk ook voor jullie interessant kan zijn.
Ik twijfel nog even over artikelen over mijn capsule wardrobes, ook hierover heb ik al meerdere jaren artikelen over geschreven.

Anyway, het nieuwe jaar is weer begonnen en de lockdown loopt in ieder geval nog tot 14 januari. Daarna gaan we zien of er (weer) meer mogelijk zal gaan worden en de ondernemers hun zaken weer kunnen openen.

Hebben jullie onderwerpen of vragen die leuk of interessant zijn om te behandelen?
Laat het maar weten.

Voor nu wens ik jullie alvast een goed weekend. MJ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s