Intro 2021

Het nieuwe jaar is al weer een weekje oud

en zoals beloofd vertel ik jullie in het eerste echte artikel van het nieuwe jaar wat er het komende jaar zoal op de planning zal staan.

Om te beginnen zal het onderwerp minimalisme elke maand terugkomen. De verhuizing naar ons nieuwe huis (kleiner dan de vorige) heeft genoeg inspiratie opgeleverd voor een aantal artikelen.

Verder heb ik de afgelopen maanden informatie verzamelt over mijn favoriete merken. Deze informatie gaat met name over duurzaamheid en het milieu en ik zou dit graag met jullie willen delen.
Er staan artikelen gepland over de voordelen van kleiner wonen en ook komt 4 keer mijn capsule wardrobe voorbij. 

Tot 19 januari zullen we nog steeds in een lockdown zitten vanwege het Covid-19 virus. Zo nu en dan zal ik mijn verbazing (of kan ik beter zeggen verwondering) met jullie delen. De kerstvakantie werd ook gedomineerd door de corona-maatregelen en zaten we de meeste tijd in huis. 
Gelukkig (is dit het juiste woord) wordt er inmiddels gevaccineerd en zullen we stapsgewijs het virus onder controle krijgen. Ik vind het een goede zaak dat het zorgpersoneel “in de frontlinie” als eerste gevaccineerd wordt. Misschien dat het virus af en toe nog opvlamt om zijn verwoestende werk te doen, maar ik geloof er wel in dat het op termijn beter zal worden. (al zal het virus nooit echt verdwijnen, net als het griepvirus)

Ik wens jullie voor nu een goed weekend. MJ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s