Mijn week in foto’s

De afgelopen week was erg mooi in in foto’s te vatten.
Zo kwamen er nieuwe abonnee’s en haalde ik bloemen in huis.

 

pexels-photo-128299.jpeg

Foto door Mabel Amber op Pexels.com

Welcome on board voor alle nieuwe abonnee’s en een dankjewel aan de bestaande volgers.

IMG-2432

De discussie over mondkapjes gaat maar door. Een algemene Europese regeling zit er voorlopig niet in.

IMG-2398

Ik gebruik voor mijn dagelijkse kopjes thee altijd losse thee. Het is even iets meer werk, maar de smaak is perfect.

IMG-2393

In de aanbieding kocht ik een fles handzeep van Marcel’s Green Soap. Het ruikt heerlijk en wast je handen perfect schoon. Het enige ‘probleem’ is de hoeveelheid zeep die met elk pompje uit de fles komt. Ik heb dit opgelost door een elastiekje om te draaien. Met de helft van de hoeveelheid kun je nog steeds je handen prima wassen.

IMG-2340

Na een lange tijd kwam verscheen er ineens weer een vliegtuig in de lucht. Normaal gesproken vormen de condensstrepen van vliegtuigen altijd een soort labyrint in de lucht, maar sinds maart was het niks anders dan blauwe lucht.

IMG-2392

Om het huis wat kleur en fleur te geven kocht ik een bos violieren. Een verse bos die door het hele huis te ruiken was.

RICOH IMAGING

Ik ben nog steeds erg content met mijn Swopper, de ergonomische kruk. Ik schreef er een review over in mijn artikel over mijn thuiswerkplek. (klik HIER voor het artikel)

Dit was in willekeurige volgorde mijn week.

Ik wens jullie ondanks de tropische temperaturen een fijne dag. MJ

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s