Review Lush haul

Op 20 december van het vorig jaar schreef ik een artikel over diverse produkten die ik aangeschaft had via de webshop van Lush. In dit artikel geef ik een review van de produkten. (klik HIERvoor het artikel)
RICOH IMAGING
RICOH IMAGING
Haar:
Coconut rice cake: een shampoobar, helpt bij beschadigd haar. Opgebouwd uit twee lagen, wit en rose. Deze shampoobar heb ik speciaal voor mijn dikke haarbos. Ik vond dat ik wel iets extra’s kon gebruiken in de winter. Volgens de site kun je je haar een hydraterende boost geven doordat er kokoscreme en biologische kokosmelk in zit.
Mijn ervaring is dat mijn haar tot een dag of drie heerlijk zacht blijft en de hoofdhuid voelt dan ook nog schoon aan.
Godiva: eveneens een shampoobar. Deze shampoobar heeft geen overheersende geur. De Godiva is een shampoo en conditioner in één. Er zitten drie boters en drie oliën in en als je de bar onder de kraan houdt voel je het cremige direct. Je haar blijft lekker zacht en is makkelijk uit te borstelen.
In tegenstelling tot vloeibare shampoo’s spoel je je haar snel schoon.
Peeling: Easy peeler sinaasappeltje eitje.
De peeling in de vorm van een halve sinaasappel bevat vier soorten olie, die niet alleen je huid lekker zacht houden, maar ook lekker fris ruiken. Het scrub-effect komt van extra fijn zeezout. Ik scrub mijn huid onder de douche. Na het douchen maak ik de vloer wel schoon i.v.m. het olie-achtige laagje wat achterblijft. Je huid wordt heerlijk zacht. Ik  bewaar de ‘peeler’ op een deksteltje van het blikje waar ik de Pearl in bewaar.
Massage Bar: Pearl, “mythische verzorging” en buitengewoon bloemig. Deze lekker vettige ‘bar’ heb ik gekocht als een bodylotion.  Ik heb er een blikje bij gekocht om het schoon te houden. Het produkt smelt echter bijna in je handen, een beetje  bescherming kan geen kwaad.
Je kunt de ‘bar’ gewoon over je huid strijken, het laat meteen een heerlijk laagje achter. Ruikt prima, een beetje naar rozen. Gebruik je de kant met de parels dan heeft de ‘bar’ een masserend effect.
Vind het een heerlijk produkt, lekker snel te gebruiken.
Bad en douche: Argan Dragon
Een heerlijk “meer-in-één-“produkt. Er zitten zoveel verzorgende ingredienten in dit produkt dat je bijna vergeet dat je er ook nog schoon van kan worden.
Er zit o.a. bietensap, drakenfruitpoeder en maanzaad in, ylang-ylang en amandelolie.
Het enige minpuntje is dat ie zo snel op is.
Gezicht: Like a virgin, eenvoudig en puur.
Ik vond dit produkt eerst even wennen. Ik maak mijn huid al jaren schoon met een produkt op oliebasis, maar dit werkt net even anders. Het tablet voelt al zeer glad en olie-achtig aan. Het bevat biologische virgin olijfolie, biologische jojoba-olie en zonnebloem- en candelillawas. De toegevoegde citroenolie heeft een hele zachte geur.
Het tablet masseer je over je gezicht en meteen voel je hoe de oliën in je huid trekken. daarna veeg je je gezicht schoon met een natgemaakte (ik vind een lauwwarm washandje het fijnste) doek en klaar ben je.
Over het algemeen ben ik erg tevreden over mijn aangeschafte produkten. Ik kan me wel voorstellen dat als je niet van de soms pittige geuren houdt, dat deze produkten niet geschikt zijn.
Wat ik wel heel fijn vind, is dat Lush helemaal de filosofie omarmt van de ‘naked’ oftewel onverpakte formule.
Zo staat er bv. letterlijk in veel beschrijvingen dat het gaat om de naakte versies. Als je minder verpakkingen in huis wilt halen is Lush echt een aanrader.

Gebruiken jullie wel eens produkten van Lush?

Ik wens jullie een goed weekend. MJ

4 gedachtes over “Review Lush haul

  1. Hoi Jacqueline, voor mij is het al weer lang geleden dat ik iets van Lush kocht, maar ga zeker weer eens kijken nu ik je verhaal lees. Dank je voor je ervaringen.
    Groetjes,
    Jolanda.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s