Capsule wardrobe herfst 2019

September, de maand dat de herfst begint. Het is weer tijd om een capsule wardrobe samen te stellen voor de komende
drie maanden. Doordat ik een periode van zes weken uit de running ben geweest, hebben jullie helaas mijn zomer capsule wardrobe moeten missen.
Mijn capsule wardrobe ziet er als volgt uit:
3 broeken
3 rokken
3 bloesjes
2 colberts
4  tops met lange mouw
3 t-shirts met korte mouw
1 paar schoenen
1 paar enkellaarsjes
1 jas
1 clutch
Een paar in deze wardrobe schuif ik door van mijn capsule wardrobe voor de lente en van de zomer en kunnen deels nog van vorig jaar zijn.

Vanaf 2018 ben ik nog steeds niet terug op mijn oude gewicht en heb ik diverse items nieuw moeten aanschaffen, omdat er teveel kledingstukken te groot waren.
Deze capsule wardrobe verschilt niet veel met die van vorig jaar, behalve dan dat er meer nette items in zitten in verband met mijn werk. (secretaresse)
Vaak koop je nieuwe kleding om mee te gaan met de mode, maar,  zoals ik nu al een paar seizoenen heb gezien, kan bijna alles qua stijlen. Bovendien koop ik vaak tijdloze items die ik meer seizoenen kan dragen. Ik bewaar mijn kleding die niet in de capsule wardrobe zitten in een aparte kast. Bovendien ben ik niet het type dat met alle modegrillen meegaat.
De items die eventueel wel modegebonden zijn, draag ik ook lang daarna nog.
Ook voor deze herfstcapsule heb ik weer items gekocht van JoshV (klik op de naam om naar de website/webshop te gaan).
Haar collectie voor de herfst is kleurrijk en van (voor mij) perfecte snit.

Op de foto’s is een groot deel van de items te zien. De broeken en blazers zijn redelijk neutraal van kleur, net als de t-shirts. De shirts met lange mouw zorgen voor de kleur, net als het rode rokje.
In mijn zomer capsule wardrobe had ik twee rode items (een mouwloos t-shirt en een jurkje) om te testen of rood überhaupt een kleur voor mij zou zijn. Ik heb deze items redelijk vaak aangehad, vandaar dat ik ook voor de herfst wat rode items heb toegevoegd.
Accessoires en sieraden reken ik nooit mee, voor deze capsule heb ik mijn jas er wel bijgerekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s