Mijn huis schoon met…

De producten van Seepje.
Sinds een paar maanden gebruik ik de schoonmaakproducten van Seepje, juist ja, die van de wasschillen.Ik gebruik de allesreiniger met ‘Zon-op-je-bol’geur en het afwasmiddel met ‘Versgeperste sinaasappel’geur, heerlijke geuren waar je vrolijk van wordt als je met het sopje aan de gang gaat.
Naast de allesreinigers van Seepje gebruik ik al een paar jaar de wasschillen voor al mijn wasgoed.  Ik schreef hier al eerder een review over, lees die hier.
Wat valt op?
Zoals ik al zei zijn het (h)eerlijke geuren waar de firma o.a mandarijn- en citroenschilolie voor gebruikt.
Seepje kenmerkt zich door bescheiden geuren. Schoonmaakmiddelen van sommige bekende merken kunnen nogal overheersend ruiken, maar daar is hier niet voor gekozen.
Schone oppervlakken gaan mooi glanzen na het poetsen en het is vriendelijk voor je handen.

RICOH IMAGING

Waarom allesreiniger en afwasmiddel van Seepje?
Ik gebruik al jaren de schoonmaakproducten van Ecover en daar was en ben ik heel tevreden over. Tijdens een aanbiedingsactie bij Albert Heijn heb ik een paar flessen meegenomen om ze eens te proberen.
Aangezien ik altijd graag mag weten wat ik in huis haal, zoek ik op internet uit wat de filosofie van het bedrijf is en welke ingrediënten er gebruikt worden.
Je kunt als bedrijf wel adverteren met hoe natuurlijk de ingrediënten zijn die je gebruikt, maar Seepje is heel transparant.
Op de site wordt heel precies aangegeven welke producten er gebruikt worden en waar ze vandaan komen. Zo is de basis van de Seepje-producten de schil van de Sapindus vrucht uit India en Nepal. Deze vrucht bevat een natuurlijke zeep die vrijkomt als het met water in aanraking komt. Goed voor het milieu en goed voor de schillenboeren.
De parfums bestaan voor 100% uit etherische olieën.
De producten van Seepje zijn Ecocert gecertificeerd en dierproefvrij en dat laatste vind ik zelf heel belangrijk. Verder vind ik het heel aangenaam dat de geur niet overheersend is.
Wat is het Ecocert keurmerk?
Het Eco-cert label op een product garandeert dat de producten uit minimaal 95% plantaardige of natuurlijke afgeleide actieve ingrediënten bestaat. Bovendien voldoet het product aan hoge ecologische standaards. (bron: Milieucentraal)
Om kort te gaan: de schoonmaakproducten van Seepje zijn mijn favoriet als het op schoonmaken aankomt. Ze voldoen aan alle eisen die ik aan een product stel.
MJ

2 gedachtes over “Mijn huis schoon met…

  1. Pingback: Handen wassen | Miss Jackyz Blog

  2. Pingback: Nieuws van bedrijven | Miss Jackyz Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s