Capsule Wardrobe zomer 2018

Om de zomer te vieren, laat ik jullie vandaag mijn capsule wardrobe zomer 2018 zien.
Mijn capsule wardrobe voor de zomer ziet er als volgt uit.:
2 shorts:  zwart
wit

RICOH IMAGING

5 jurkjes: wit/zwart gestreept
groen
donkerblauw
bordeaux met blauwe sterretjes
grijs/beige

RICOH IMAGING

4 Rokjes:  blauw/wit gestreept
donkerblauw
zwart, faux-leather
groen

RICOH IMAGING                                   RICOH IMAGING

2 Pantalons: lichtgrijs
wit

RICOH IMAGING

3 Bloesjes: lichtblauw, mouwloos
wit/lichtblauw gestreept, mouwloos
rose, 3/4 mouw

RICOH IMAGING

5 Tops: hemd, wit
hemd, wit/oranje gestreept
polo wit
t-shirt, donkerblauw/wit
longsleeve, wit/blauw

RICOH IMAGING

2 paar schoenen: sneakers, offwhite
moccasins, zwart

RICOH IMAGING

Voor deze capsule wardrobe heb ik gekozen voor meer kleuren. Verder valt op dat ik een grote voorkeur heb voor gestreepte items. Ik had een gestreepte rok aangeschaft en in eerst instantie vond ik deze lastig combineren met de tops, hoewel het uiteindelijk met deze temperaturen geen enkel probleem is.
Ik heb ervoor gekozen om twee paar schoenen op  te nemen. Als reserve heb ik een paar sandalen met hoge hakken staan. Deze heb ik momenteel zo weinig aan dat ik ze niet opneem in deze capsule wardrobe. Ze zijn donkerblauw en tijdloos en ‘go with anything’.
Accessoires neem ik niet op in mijn zomer capsule wardrobes net als sieraden en jassen. Vooralsnog is het prima weer en zijn de temperaturen redelijk stabiel. Echter, wij wonen in een klimaat dat het zomaar een week kan gaan regenen met temperaturen onder 20 graden.
In de komende weken zal ik regelmatig een ‘Outfit Of The Day’ foto plaatsen om te laten zien welke combinaties ik draag en hoe ik mijn outfit compleet maak met accessoires of kies voor kleur met bv. rode nagellak. Houd daarvoor ook mijn Instagram-account in de gaten. (missjackyz)

Fijn weekend.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s