Terug van weggeweest

Ja, terug van weggeweest.
Hoewel, ik ben natuurlijk nooit helemaal weggeweest, maar  het is al lang geleden dat ik een artikel gepost heb.

Het heeft allemaal net even wat langer geduurd dan ik gedacht had.
Op mijn werk had ik aangegeven dat ik mogelijk twee weken afwezig zou zijn, maar het heeft uiteindelijk tot begin januari geduurd voordat ik weer terug was.
Eind november ben ik geopereerd en het herstel duurde net even langer dan twee weken. De klachten zijn met deze operatie nog niet weg, dus het totale herstel zal nog even op zich laten wachten.
Voor dit jaar heb ik al diverse nieuwe blog-ideetjes. Ik ga de opzet wel iets veranderen.
Vorig jaar deed ik elke maand een challenge en een doe-het-zelf idee. Ik zal mezelf nog steeds uitdagen met kleine, leuke projectjes die ik met jullie zal delen en ook blijf ik dit jaar met leuke DIY’s komen, maar  niet meer elke maand.
Ook probeer ik dit jaar weer met leuke artikelen te komen. Zo heb ik een eigen planner gemaakt, werk ik nog steeds met een capsule wardrobe en probeer ik zoveel mogelijk afval en het gebruik van plastic te beperken.
Je weet maar nooit hoe het na de Gemeenteraadsverkiezingen zal gaan qua tarieven voor o.a. de afvalstoffenheffing.
Over twee weken zijn de Gemeenteraadsverkiezingen en zou het maar zo kunnen dat regels t.a.v. het milieu, gescheiden afvalinzameling e.d. in degemeente gaan veranderen. Laten we er van uit gaan dat tegen de zomer de nieuwe coalities gevormd zijn en dat we dan hopenlijk na de zomervakantie  op de hoogte gesteld gaan worden van de veranderingen.
Fijne week.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s