Review: Bambook

Mogelijk hebben jullie er al van gehoord: de Bambook, een duurzame notebook. 
Ik heb de Bambook ook aangeschaft en ik kan je zeggen, ik vind ‘m ideaal.  Doordat de bladen zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als een whiteboard kun je de tekst makkelijk wissen en zijn ze steeds opnieuw te gebruiken. Ik heb gekozen voor een zwarte kaft, softcover.
Deze versie kost € 14,95.
Verkrijgbaar
Ik heb de Bambook besteld bij www.bambook.org. De notebooks zijn verkrijgbaar in A4, A5, A6 (alleen softcover) met hardcover of een softcover en customized.
Bovendien kun je in de webshop de stiften in 4 kleuren bestellen en een hervul station (alleen in zwart). Hiermee kun je een stift ongeveer drie keer navullen.
Gebruik
Notities, aantekeningen en notulen zijn net zo gemakkelijk te maken als in een papieren schrift of notebook.
Kleine correcties kun je eenvoudig wissen met het sponsje aan de achterkant van de pen. Voor grotere stukken tekst kun je een vochtig (oud)  doekje gebruiken.
Wil je notities digitaliseren, dan kun je de Bambook app downloaden en de pagina’s scannen.
Het bedrijf
Het bedrijf doet er alles aan om bestellingen zo snel mogelijk èn CO2 neutraal te verzenden. Volgens informatie op de site betekent dat dat ze hun CO2 uitstoot van de productie en verzending compenseren door nieuwe bomen te planten.
Met de ontwikkeling van hun producten faciliteren zij bedrijven die duurzamer, groener en paper-less willen gaan werken.
Details
Een pakketje ontvangen is altijd leuk, maar Bambook maakt het extra leuk door de details op de verpakking van de notebook.
De verpakking is voorzien van leuke teksten en voor de ontvanger met een muzikale achtergrond zit er nog een leuke grap in.
IMG_4925

IMG_2031 (1)

 

2 gedachtes over “Review: Bambook

  1. Pingback: Maandchallenge: oktober | Miss Jackyz Blog

  2. Pingback: Hoe organiseer ik…(2) | Miss Jackyz Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s