Op naar 2017!

30 december, het is al weer de op één na laatste dag van 2016. Tijd om even terug te kijken op het afgelopen jaar èn alvast iets te vertellen over de plannen voor het nieuwe jaar.

In maart 2016 ben ik begonnen met miss Jackyz blog en wat vond ik het spannend. Een nieuwe Instagram account, Twitter en een Facebookpagina. Een manager zei ooit eens tegen mij:”Alles begint met een goed verhaal en een kop koffie”, en op een ROC vertelden ze de studenten altijd dat een goed idee altijd begint met een wit vel papier en een potlood. Het verhaal zat al in mijn hoofd en hoefde alleen nog maar uitgeschreven te worden.
Dat zou ergens toe moeten leiden en op dit moment heb ik in totaal (blog en social media)ruim 600 volgers over de hele wereld.

En nu staan we voor 2017. Een nieuw jaar, nieuwe ideeën. Opnieuw ben ik er voor gaan zitten met een blanco vel papier en een potlood.
Wat heb ik zoal op de planning gezet?

Challenges: geïnspireerd door de Veganchallenge die op 1 januari begint en één week duurt, heb ik zelf wat challenges bedacht.  Elke maand een challenge van één week.

Reviews: in mijn eerdere blogposts heb ik jullie al verteld over mijn aankopen waaronder  een Parker safety razor (zie artikel) en enkele producten van Lush (zie artikel).

Winacties:  voor de uitwerking hiervan heb ik nog even een wit vel papier nodig.

Winkelbezoeken: voor het komende jaar heb ik bezoeken gepland aan verpakkingsvrije winkels.

Verder zal ik natuurlijk blijven schrijven over afval minderen, recepten testen en ander (wereld)nieuws blijven delen.

Genoeg inspiratie dus.

Ik wens jullie een gezellige jaarwisseling toe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s