Weekend Rotterdam

Ja, echt waar, we hebben nog nooit zoveel weekenden in één maand in een hotel gelogeerd. Afgelopen weekend waren we in Rotterdam. Het uiteindelijke doel was
de kampioensparade van de KNLTB op zondag in het Topsportcentrum.
Dochterlief was met haar team (en dan gaat het over tennis) in het voorjaar kampioen geworden. Ik wist het niet, maar de bond huldigt alle teams die in de voorjaar- of najaarscompetitie kampioen zijn geworden.
Erg leuk, maar om voor twenty minutes of fame vijf uur in de auto te zitten was geen aantrekkelijk vooruitzicht.
Uiteindelijk werd het een heerlijk weekend Rotterdam met een overnachting in een hotel van van der Valk.
Zaterdag stond in het teken van shoppen, eten, drinken en veel lol.
Mijn missie was een  bezoek brengen aan Lush (www.lush.nl )  voor een badbruisbal en een shampoobar.
Met de aankoop van de Intergalactic bruisbal en de “Honey, I washed my hair” shampoo bar is mijn missie geslaagd. Lush staat bekend om hun handgemaakte producten en natuurlijke ingrediënten.  Bovendien verpakken ze hun producten in milieuvriendelijke, papieren zakjes.

RICOH IMAGING

De Intergalactic Bruisbal ruikt fris en kruidig.  Ik wilde een bruisbal die niet te sterk ruikt, maar ook  niet te zoet.
Volgens de informatie op de sticker: ‘zorgt deze bath bomb voor een kleurrijk sterrenstof dat samen met grapefruit je humeur een flinke boost geeft”. Ingrediënten: natrium bicarbonaat, citroenzuur, knettersnoep, parfum, wijnsteenzuur, pepermuntolie , grapefuitolie,  vetiverolie, natrium laureth sulfaat, laurylbetaïne, limonene.
Voor mijn haar zocht ik een shampoobar. Ik was al een poosje op zoek naar een ‘noplastic’ oplossing voor mijn haar. Bij verschillende zaken kom je dan wel Marseille zeep tegen, maar ik wilde niet het risico lopen dat mijn toch al droge haar nog droger zou worden.
Vandaar dat ik koos voor deze hydraterende en ontstekingsremmende shampoo bar van Lush. Volgens de informatie op de sticker: ‘zorgt onze bekende toffeegeur voor een zachte, honingzoete haardos’. Ik laat me verrassen.
Ingrediënten:  Natrium Lauryl Sulfaat , honingraat,  honing , parfum, zoete wilde sinaasappelolie, limonene en goud glanspoeder.
Volgens de site komt  limonene van nature voor in etherische olie.
Laat de kerstdagen maar komen, ik ben er klaar voor.

 

 

 

2 gedachtes over “Weekend Rotterdam

  1. Pingback: Review: shampoo bar | Miss Jackyz Blog

  2. Pingback: Op naar 2017! | Miss Jackyz Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s