Minimaal digitaal

Minimaal in de digitale wereld, zo kan ik het eigenlijk het beste omschrijven.
En ja, als blogger met Instagram, Twitter en Facebook ben ik natuurlijk vaak online te vinden. Daarvoor heb ik meerdere apparaten met bijbehorende apps.
Op mijn I-pad heb ik naast de voorgeprogrammeerde apps voornamelijk “werk” apps zoals G-mail, Dropbox, PDF export, Print en WPS office.
Daarnaast heb ik  de ‘miss Jackyz’ apps zoals Twitter, Instagram, Bloglovin en WordPress.
En als laatste heb ik apps voor (regionaaal) nieuws, een radio en TV app en 1 spelletje.
Ook I-books gebruik ik regelmatig voor downloads.
Op mijn I-phone eigenlijk een beetje hetzelfde behalve de “werk” apps. Behalve de voorgeprogrammeerde (Wie heeft dit ooit verzonnen? Worden ze wel gebruikt?) apps, heb ik het liefst zo weinig mogelijk apps op de telefoon.
Wel heb ik een stappenteller (met de bijzondere naam Pedometer, ahum), het openbaar vervoer, Buienradar en een radio app. De herinneringen app gebruik ik ook regelmatig.
Overzichtelijk en de meldingen uit. En nee, gezien de enorme rage is het heel verleidelijk om mee te doen, maar geen Pokemon Go voor mij.  Ik zie de filmpjes op You Tube en ik zie reizigers in de bus het spel spelen. Met natuurlijk als grote bonus dat jongeren die eerder aan hun apparatuur gekluisterd in huis zaten, nu lekker naar buiten gaan en in beweging komen. (ook volwassenen trouwens).
Wat ik extra download uit de Appstore zijn  hoofdzakelijk handige apps voor tijdelijk gebruik, bijvoorbeeld de Cost Split. Een app die ik gebruik voor het delen van de kosten van bijv. een gezamenlijke vakantie.
Spelen jullie Pokemon Go?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s